Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Administratörskonto Smelink Webmail

Alla våra kunder har tillgång till ett administratörskonto, vanligtvis är det info@dindomän.se. Via detta kontot kan du administrera samtliga e-postadresser under domänen. Administratörsvyn når du genom att gå till www.smelinkmail.se där du klickar på länken Mailadministration.

Du använder samma inloggningsuppgifter i mailadministrationen som för ditt adminstratörskonto till webmailen.

Konto

På fliken konto kan du lägga till nya e-postkonton vid Epost-adress (se pilen)
Du kan välja att generera ett lösenord eller skriva in ett önskat lösenord för att sedan spara.
OBS! Tänk på att notera lösenordet innan du klickar på spara då bokstäverna ersätts med stjärnor.

I samma vy ser du samtliga konton som är upplagda för domänen. Du kan välja att radera konto genom att klicka på radera. Ett raderat konto går inte att återställa. Du kan lägga upp ett konto med samma namn men du får inte tillbaka innehållet från det raderade kontot.

Alias

På fliken alias kan du skapa "så kallade adresser" som går till samma destination som ett annat konto.

Exempel: Heter ett kontot calle@dindomän.se med C så kan du skapa ett alias som heter kalle@dindomän.se som går till calle@dindomän.se. Du försäkrar dig då att mailen kommer fram oavsett felstavning. För att få exemplet ovanför att fungera skriver du följande.

Alias-adress: kalle
Destination: calle@dindomän.se (dindomän.se ersätter du med din domän/www-adress)

Övrigt

På fliken Övrigt kan du enbart ställa in inställningar för det kontot du är inloggad på.
Vid pilen kan se vilket konto du är inloggad på.

Semestermeddelande: Den text du för in i rutan genereras via automatik till den som skickar ett meddelande till dig. Meddelandet genereras bara vid ett tillfälle. Funktionen går igång vid samma tillfälle du skriver in texten och klickar på knappen Spara. Du tar bort meddelande genom att markera texten och klicka på Delete-tangenten och klicka på Spara.

Vidarebefordring: Vill du vidarebefordra mailen som inkommer på detta kontot till en annan e-postadress så för du in den önskade e-postadressen i fältet för Ändra din vidarebefordring. Sätt en punkt framför adressen om du vill behålla en kopia på webmailen. Vill du att mailen ska gå vidare till flera personer så måste du ha en punkt framför den första adressen. Du lägger sedan till adress för adress där du enbart sätter ett kommatecken mellan varje adress.

Ändra ditt lösenord: Här du kan skriva in valfritt lösenord (tänk på att inte använda "konstiga-tecken" som å,ä,ö,%,&,?,!) eller klicka på knappen generera för att slumpa fram ett lösenord. Tänk på att spara din ändring innan du loggar ut.

OBS! Har du ditt konto installerat i ett annat program/mobiltelefon så måste även lösenordet bytas ut där vid denna hantering.

Kundcenter - Jacob
Bara ett samtal bort

- Jag heter Jacob och jobbar på Kundcenter. Som kund får du alltid fri rådgivning och support. Vi ser fram emot ditt samtal.

Köp SSL-certifikat

Lämna dina uppgifter, så kontaktar vi dig: