Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Charlotte Perrelli

Artisten och entreprenören Charlotte Perrelli valde att skaffa hemsida hos Smelink år 2009 när hennes gamla leverantör gick i konkurs. Fem år senare är hon fortfarande nöjd med den personliga servicen som erbjuds och hon har precis lanserat sin nya mobilanpassade hemsida.

Eurovisionvinnare med många bollar i luften

Charlotte Perrelli visste att hon ville bli artist redan som 13-åring. Hon startade sin karriär som sångare i dansbandet Bengt Ingvars och studerade sedan musik i Växjö, staden där även Smelink sitter. 1999 slog hon igenom rejält när hon tog hem både svenska Melodifestivalen och hela Eurovision Song Contest med låten "Tusen och en natt" som översattes till "Take me to your heaven".

Charlotte Perrelli

Vi spolar fram till 2014 och Charlotte har nu 8 soloalbum bakom sig. Dessutom har hon suttit i Talang-juryn, spelat huvudrollen i tre musikaler, lanserat sin egen skönhetslinje "The Girl" och skrivit två träningsböcker. Charlotte är alltså en riktig mångsysslare och just nu repar hon inför musikalen Evita som har premiär på Göta Lejon i september.

Ute efter en stabil och säker hemsidesleverantör

För fem år sedan hade Charlotte det riktigt jobbigt med sin gamla hemsida. Leverantören gick i konkurs och hon ville inte råka ut för samma upplevelse igen.

- Jag hade stora problem med min gamla leverantör av hemsida som gick i konkurs och var därför extra noga med min research. Jag ville ha ett stabilt företag som kunde leverera en hemsida som jag och mina besökare kunde lita på.

Stabil drift var alltså ett av kriterierna när Charlotte valde ny leverantör av hemsida. Utöver det var hon ute efter en riktigt snygg layout samt personlig service och möjligheten att få prata med experter vid behov.

Besök Charlotte Perrellis nya mobilanpassade hemsida

Ville ge sina fans en bättre upplevelse

Det var viktigt för Charlotte att den nya hemsidan skulle nå så många som möjligt på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Därför var det självklart att göra den mobilanpassad med så kallad responsiv design. Hemsidan skalas automatiskt om efter besökarnas skärmstorlek.

Min hemsida samlar all information kring min verksamhet och ger besökare full koll på de sociala flödena.

På Charlottes nya hemsida kan man läsa om vad hon gjort tidigare, vad hon ska göra härnäst och vart hon ska spela. Dessutom finns där länkar till hennes blogg och sociala medier och man kan köpa hennes produkter och lyssna till hennes musik. Hemsidan är en plats både för fans och press.

Snabb produktion och enkelt att uppdatera

Processen att ta fram den nya hemsidan gick väldigt smidigt, tycker Charlotte. Efter diskussioner med management om vad hemsidan skulle innehålla hade hon ett möte med Fredrik på Smelink som började bygga hemsidan.

Fredrik gjorde ett grymt jobb och efter endast en korrvända var jag supernöjd!

Charlotte kan enkelt uppdatera sin hemsida själv via verktyget Smelink WEB 4. Hon upplever verktyget som lätt och överskådligt och är också nöjd med bemötandet under produktionen.

Vi frågar slutligen vad hon själv och andra tycker om resultatet:

Charlotte Perrelli

- Jag är väldigt nöjd med sidan och har fått mycket positiva kommentarer i sociala medier. Folk är framför allt glada att den har blivit responsiv!

Charlotte Perrelli

Vill du också ha hemsida hos oss?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig: