Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Smelinks historia

Med en övertygelse om att det är de små och medelstora företagen som i framtiden kommer att stå för nya innovationer och att webben är ett verktyg för den som vill lyckas, skapade Knut och Alice Wallenberg Smelink.

Året var 1997 och tanken var hjälpa de mindre företagen att öka sin konkurrenskraft genom att marknadsföra sig på webben.

Har utbildat 6000 företag

I början hade Smelink en grupp webbutbildare (SME-navigatörer) som reste runt i Sverige och lärde småföretagare hur webben fungerar. Hela 6000 företag hann man besöka. Under den tiden skaffade man sig på Smelink också information om hur vardagen kunde se ut för landets små och medelstora företag. Vad behövdes för att företagen skulle utvecklas och hur skulle de ha råd med sin marknadsföring?

Professionella hemsidor till rimligt pris

När Smelink startade var det dyrt att köpa hemsidor. Inte många hade råd. Men det ville Smelink råda bot på. Alla skulle ha råd att skaffa en hemsida. Och med några av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer tog sig Smelink snabbt in på marknaden för hemsidor. Nu fick småföretagen ett tryggt och prisvärt alternativ för att skapa en egen hemsida och marknadsföra sig på webben. Så är det än idag.

Erbjuder även webshop

Och utvecklingen har fortsatt. Idag har vi tusentals kunder över hela landet. Förutom hemsidor erbjuder vi nu även e-handelslösningar. Och vad du än väljer så hjälper våra proffsiga webbdesigners dig med en personlig lösning som passar din verksamhet.

Hur ska du ta din verksamhet till nästa nivå?

Vill du ha hjälp med en hemsida och webshop till ditt företag?

Fyll i formuläret så kontaktar en hemsidesrådgivare dig inom kort: