Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Kanalhamnen Fastigheter

Marie-Louise Fyhr på Kanalhamnen Fastigheter blev rekommenderad att starta hemsida hos Smelink av en nära bekant. Det ledde till ett positivt samarbete som nu har pågått i flera år.

Kanalhamnen Fastigheter är ett familjeföretag inom fastighetsbranschen. Inom fastighetsbeståndet ryms såväl bostadslägenheter som kontor, butiker och restauranger belägna centralt i Söderköping.

Vi pratar med Marie-Louise Fyhr Vd och ägare till Kanalhamnen Fastigheter, som tillsammans med Smelink byggt upp nya hemsidan:

- Målet med hemsidan är att kunna tillföra relevant information för hyresgästerna samt att genomföra intresse- och felanmälan online.

Besök Kanalhamnens nya responsiva hemsida

Nära samarbete med webbdesignern

Marie-Louise var noggrann vid framtagandet av färger, bilder och typsnitt. Samarbetet med webbdesignern på Smelink gick bra och slutresultatet blev väldigt lyckat!

En snygg och prydlig hemsida är en förstärkning av varumärket.

Det var positivt att kunna vara delaktig i hela processen tycker Marie-Louise. Hon uppskattar även att det är så enkelt att uppdatera hemsidan och att hon slipper kodning.

Positiva reaktioner och administrativ avlastning

Lanseringen av den nya hemsidan bidrog till många positiva reaktioner och kunderna beskrev den som snygg och lättöverskådlig. Marie-Louise har fått höra fina kommentarer.

Marie-Louise på GeriaCare

- Vi har fått många positiva reaktioner och har även testat sidan på andra som inte är typiska ja-sägare och de uppskattar den verkligen. På grund av den nya hemsidans funktioner har det jag även fått avlastning i det administrativa arbetet.

Marie-Louise Fyhr, Kanalhamnen Fastigheter

Vill du också köpa hemsida hos oss?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig: