Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Ljungskilebuss

Ljungskilebuss arrangerar transporter för företag och föreningar med utgångspunkt från Uddevalla och Göteborg. Företaget har testat andra webbyråer men kom fram till att Smelink uppfyllde deras behov allra bäst.

Vi pratar med Petra Olsson som är ansvarig för hemsidan och frågar vad Ljungskilebuss hade för krav på sin leverantör av hemsida:

- Våra önskemål var att kunna utgå från en tydlig mall, men med personlig touch. Vi skulle enkelt kunna uppdatera text och bilder. Skulle vi stöta på problem längs vägen var också tillgängligheten till kundsupporten en annan viktig del av våra krav.

Ljungskilebuss nya mobilanpassade hemsida

Ville sticka ut från mängden

I samband med att Ljungskilebuss ändrade varumärkeskoncept och färger var det extra viktigt att det fanns en tydlig röd tråd med den nya hemsidan. Den noggrant utvalda färgpaletten med grått, silver och svart kommer igen i allt de gör.

Vi ville inte se ut som andra typiska bussföretag, utan vi ville sticka ut från mängden.

Petra berättar att hemsidan idag först och främst fungerar som en informationskanal för bokningar och integrering av sociala medier. Lanseringen av den nya hemsidan bidrog till många positiva reaktioner och kunderna beskrev den som snygg och lättöverskådlig.

Tacksamma för vänligt och kompetent bemötande

När vi frågar Petra om hur de har upplevt bemötandet under och efter produktionen av hemsidan berättar hon gladeligen:

Petra på Ljungskilebuss

- Det fungerade väldigt bra! När vi behövde hjälp kontaktade vi kundcenter via telefon eller mail. Där fick vi ett vänligt och kompetent bemötande och alltid snabba svar, vilket vi är väldigt tacksamma för.

Petra Olsson, Ljungskilebuss

Vill du också skaffa hemsida hos oss?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig: