Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Mailadministration Smelink Webmail

Via mailadministrationen kan du administrera ditt e-postkonto. Mailadministrationen når du genom att gå till www.smelinkmail.se där du klickar på länken mailadministration

Du använder samma inloggningsuppgifter i mailadministrationen som för ditt e-postkonto till webmailen.

Semestermeddelande: Den text du för in i rutan genereras via automatik till den som skickar ett meddelande till dig. Meddelandet genereras bara vid ett tillfälle. Funktionen går igång vid samma tillfälle du skriver in texten och klickar på knappen Spara. Du tar bort meddelande genom att markera texten och klicka på Delete-tangenten och klicka på Spara.

Aktivera vidarebefordring: Vill du vidarebefordra mailen som inkommer på detta kontot till en annan e-postadress så för du in den önskade e-postadressen i fältet för Ändra din vidarebefordring. Sätt en punkt framför adressen om du vill behålla en kopia på webmailen. Vill du att mailen ska gå vidare till flera personer så måste du ha en punkt framför den första adressen. Du lägger sedan till adress för adress där du enbart sätter ett kommatecken mellan varje adress.

Ändra lösenord: Här du kan skriva in valfritt lösenord (tänk på att inte använda "konstiga-tecken" som å,ä,ö,%,&,?,!) eller klicka på knappen generera för att slumpa fram ett lösenord. Tänk på att spara din ändring innan du loggar ut.

OBS! Har du ditt konto installerat i ett annat program/mobiltelefon så måste även lösenordet bytas ut där vid denna hantering.

Kundcenter - Jacob
Bara ett samtal bort

- Jag heter Jacob och jobbar på Kundcenter. Som kund får du alltid fri rådgivning och support. Vi ser fram emot ditt samtal.

Köp SSL-certifikat

Lämna dina uppgifter, så kontaktar vi dig: