Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Malmö Öl-, Whisky- & Vinfestival

Björn Lindell arrangerar dryckes- och delikatessmässor i Malmö och har tagit hjälp av Smelink i produktionen av hela tre hemsidor.

När Björn anordnade Malmö Öl & Whisky Festival för första gången tidigt 2013 visste han att han behövde en bra hemsida för att locka besökare och informera om alla utställare, provningar och skolor.

Den första hemsidan som byggdes var alltså för Malmö Öl & Whisky Festival 2013. För tillfället var hemsidan unik med att ge utställarna möjlighet att ha en egen profil med information om vilka drycker de erbjöd till provning, länkar till sin hemsida och annat intressant för besökarna. Med en sådan här funktion var det också extra viktigt att hemsidan skulle vara lättuppdaterad.

- Jag jobbar i nära relation med andra företag som jag uppfattar har samma värdegrund som jag. När jag letade efter ett företag som kunde hjälpa mig med mina hemsidor sonderade jag marknaden rejält. Jag ville hitta en leverantör som gav mig stor frihet att enkelt förändra själv, men som samtidigt kunde leverera en säker och stabil hemsida.

Fick snabbt förtroende för Smelink

När Björn diskuterade hemsidesplanerna med en av Smelinks rådgivare kändes det helt rätt.

- Jag hade inga referenser på Smelink, men fick snabbt stort förtroende för dem. Jag har varit väldigt nöjd med mitt val och Smelink har nu tagit fram tre hemsidor av till mig av väldigt hög kvalitet.

Utökad verksamhet och fler hemsidor

Festivalen 2013 blev väldigt lyckad och Björn bestämde sig för att utöka verksamheten till året därpå och även anordna en vinfestival. När de två nya festivalerna presenterades lanserades även nya hemsidor som denna gången var responsiva, vilket betyder att de fungerar i både datorer, surfplattor och mobiler.

Björn Lindell, Lindellevent AB

Vill du också köpa hemsida hos oss?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig: