Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Responsiv hemsida

En responsiv hemsida fungerar precis lika bra på dator som på surfplatta och mobil. Med responsiv design ger du besökarna en bra upplevelse av din hemsida oavsett vilken enhet de surfar in på.

Vad är responsiv design?

Responsiv design, eller responsive web design, innebär att en hemsida automatiskt anpassas efter besökarens skärmstorlek. Du ger på så vis dina besökare bästa möjliga upplevelse av din webbplats, oavsett om de surfar in via dator, surfplatta eller mobil.

Responsiv hemsida - Patrick Grimlund - Av Smelink.se

Hur funkar en responsiv hemsida?

För några år sedan fanns inte responsiva hemsidor och då hade företag istället separata hemsidor för mobiler. Detta innebar dubbelt jobb varje gång hemsidan skulle uppdateras. En hemsida med responsiv design uppdaterar du bara på ett ställe. Tekniken bakom ordnar sedan så att innehållet skalas om och visas på ett lättläst och snyggt sätt i alla olika skärmstorlekar.

I många fall väljer våra kunder också att visa mindre innehåll i mobilen, då mobila besökare sällan har tid och lust att läsa länge. En annan fördel med responsiv design är att du kan göra det lätt för dina mobila besökare att ringa genom att ha klickbara telefonnummer just i det skärmläget.

Intresserad av en responsiv hemsida?

Lämna dina uppgifter här så ringer vi upp: