Smelink byter namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

2017-08-16

Sales & Business Development Manager

Vill du arbeta med digital utveckling på ett företag som är i en spännande tillväxtresa?

Vi är ett företag som arbetar med webblösningar och digital utveckling för våra kunder. Vi har funnits på marknaden sedan 1997 och för en tid sedan påbörjade vi en ny spännande resa. Detta har lett oss in i en stark tillväxtfas och Smelink kommer inom kort byta kostym. Vi har därför behov av att anställa ett flertal kompetenta och kreativa medarbetare.

Vi rekryterar nu flera roller till vårt kommersiella team i Stockholm eller Växjö.

Som Sales & Business Development Manager hos oss kommer du att komma i kontakt med många av de större företagen inom e-handel i Sverige. Du kommer att hantera hela säljprocessen från att boka första mötet till att hålla presentationer, skriva offerter och göra affär. Målsättningen är att skapa långsiktiga kundrelationer i linje med våra strategiska målsättningar för företaget. Du är en del av det kommersiella teamet och rapporterar till VD. Du samarbetar också tillsammans med professionella och ambitiösa kollegor inom produktion, utveckling och marknadsföring.

Ansvarsområden:

  • Genom proaktiv försäljning etablerar och underhåller du relationer både med existerande såväl som nya kunder, med ansvar för hela säljprocessen.
  • Ur ett affärsutvecklande perspektiv driver du nya affärer. Genom att förstå effekten som digitalisering medför leder du fram kunden till rätt lösning.
  • Van vid att jobba mot mål/budget.

Din bakgrund:

  • För att lyckas och trivas med rollen bör du ha arbetat minst tre år med B2B-försäljning och affärsutveckling, helst med lösningsorienterad systemförsäljning (webblösningar, system).
  • Starkt track record vad gäller affärsutveckling och tillväxt av intäkter, med fokus på e-handel.
  • Erfarenhet av att arbeta med digital transformation och av att leda projekt med företag i syfte att stärka deras närvaro online.
  • Erfarenhet av att samarbeta med ett tekniskt team för att ta alla aspekter i beaktande, med målsättningen att ta fram en kreativ och unik lösning för varje kund.
  • Som person är du driven, ambitiös och resultatorienterad. Du har lätt för att kommunicera och ta egna initiativ.

Vad vi erbjuder:

Det här är en fantastisk möjlighet att arbeta med ett företag som växer starkt, och du kommer att ha stor betydelse för vårt resultat. Vi står på en stabil grund med starka och långsiktiga ägare. Vi letar efter dig som vill göra skillnad och som är villig att göra det lilla extra för att nå dit. Du får möjlighet att utvecklas inom ett växande team och vara med och påverka på vår resa till nya höjder.

Om du vill arbeta med digital transformation och e-handel i nära relation med våra kunder, vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Kontakta vår VD Anisa Turcinovic, jobb@smelink.se

Sista ansökningsdag är 2017-09-30. Urval sker löpande och därför tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.