Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Tips för att lyckas med sociala medier

Handfasta tips som hjälper dig att lyckas med dina satsningar på sociala medier.

Smelink har blivit Ready Digital

Under 2017 bytte vi namn och blev officiellt Ready Digital. Vi bloggar numera vidare på vår nya hemsida, där du även hittar många av de inlägg som tidigare har funnits här på Smelink. Vi har dammat av dem och uppdaterat med aktuell information även i de äldsta inläggen. Följ med oss över till Ready!

Så mäter du värdet av företagets sociala medier

26 oktober 2016 i Sociala medier

Med tydliga mål och några enkla mätvärden kan du ta reda på ditt företags värde av sociala medier, samtidigt som du maximerar era möjligheter.

Läs vidare på Ready Digital

Vilka sociala nätverk ska ditt företag synas på?

24 juli 2014 i Sociala medier

Att vara aktiv på sociala medier är idag givet för nästan alla företag. Men vilka sociala nätverk passar bäst för dig och ditt företag? Vi sammanfattar nätverkens fördelar och funktioner och hjälper dig välja rätt.

Läs vidare på Ready Digital

Google+ för företag: Guide för att lyckas

17 juli 2014 i Sociala medier

Googles sociala nätverk Google+ är trots miljontals användare ganska okänt i Sverige. Som företagare finns dock det en del starka argument för att använda tjänsten. Läs vidare för att få veta vilka de är.

Läs vidare på Ready Digital

LinkedIn för företag: Guide för att lyckas

10 juli 2014 i Sociala medier

Genom att använda LinkedIn kan du både bygga en professionell bild av ditt företag, rekrytera rätt medarbetare och hålla koll på konkurrenterna. Vi lär dig hur.

Läs vidare på Ready Digital

Instagram för företag: Guide för att lyckas

3 juli 2014 i Sociala medier

Instagram är det sociala nätverket för bilder. Affärsnyttan för företag är inte helt självklar så i den här guiden får du tips och idéer på hur du kan använda tjänsten för att lyckas.

Läs vidare på Ready Digital

Facebook för företag: Guide för att lyckas

26 juni 2014 i Sociala medier

Att synas på Facebook är numera en självklarhet för företagare. Men hur ska du använda Facebook och vad kan du få ut av det? De frågorna får du svar på här och dessutom visar vi hur du integrerar Facebook med din hemsida.

Läs vidare på Ready Digital

Twitter för företag: Guide för att lyckas

19 juni 2014 i Sociala medier

Mikrobloggtjänsten Twitter kan vara till stor nytta för ditt företag. I den här guiden lär vi dig vad Twitter är, hur du använder det och vad du kan tjäna på det.

Läs vidare på Ready Digital

7 tips till småföretagare för en bra Facebook-sida

6 mars 2014 i Sociala medier

Hur bygger du ditt företags närvaro på Facebook på bästa sätt? Till stora och välkända företag söker sig målgruppen ofta självmant men som småföretagare måste du jobba lite hårdare. Därför har vi satt ihop denna lista med konkreta tips för dig som vill lyckas på Facebook.

Läs vidare på Ready Digital

Nyfiken på att börja med sociala medier för ditt företag?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig för några konkreta tips: