Smelink byter namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Cookies på Smelink.se

Kakor är inte bara goda saker man äter. Här finns information om hur vi använder dem på vår hemsida.

Vad är en kaka?

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, ”vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid. Vi använder oss av båda typerna.

Så använder vi kakor

Syftet med att använda kakor på denna webbplats är för att kunna säkerställa att du loggat in på webbplatsen och för att du därigenom skall slippa logga in på varje ny sida du besöker. Vi använder även kakor för att kunna räkna antalet användare och trafik. Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den.

Så kan du undvika kakor

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst.

Väljer du att inte acceptera kakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, t.ex. dina personliga inställningar.

För mer information om kakor se www.pts.se/cookies

Recept på Smelink-kakor

Kakor med choklad & nötter

Ingredienser:

1 dl brun farin ( alt. ½ dl socker eller ½ dl råsocker)
½ tsk vaniljsocker
1 ägg
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
100 g mörk blockchoklad
50 g hasselnötter
100 g margarin (rumsvarmt)

Kakor med choklad & nötter

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°C.
Arbeta margarin, farin eller socker och vaniljsocker med elvisp i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda mjöl, bakpulver och salt och tillsätt det.
Grovhacka blockchokladen och hasselnötterna. Rör ner dem i smeten.
Klicka 1-2 msk smet med ett par centimeters mellanrum på plåtar med bakdduk/bakpapper.
Grädda ca 10 minuter. 
Låt svalna på ugnsgaller.

Vill du veta mer?

Kontakta oss genom att fylla i formuläret: