Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Swed-Asia Travels

Akut ny hemsida för reseföretag som förverkligar drömmar.

Swed-Asia Travels är ett svenskt reseföretag sedan 17 år med en omfattande kunskap på Indien, Nepal, Bhutan, Tibet, Vietnam och Kambodja. Företaget följer inga trender och går inte i andras fotspår. Deras resenärer är nyfikna på främmande länder, hungriga på upplevelser och har uppfattningen att ”drömmar skall förverkligas”.

Företagets tidigare hemsida hade smittats med okänt virus och det blev akut behov efter en ny. Swed-Asia Travels bestämde sig därför att låta ett mer personligt företag inom IT-branschen hjälpa till.

- Redan vid första kontakten med Simon på Smelink bestämde vi oss för att gå vidare med arbetet. Han uppfyllde nämligen de förväntningar vi ställde genom att uppvisa följande; ung, verbal, välutbildad, tidigare berest i de asiatiska länderna, övertygande i sitt språk och förstående till vårt företags situation med en kraschad hemsida som omgående behövde förnyas.

Smidig produktion under tidspress

Den nya hemsidan skulle skänka besökaren samma varma känsla av den asiatiska kulturen som den tidigare hemsidan men samtidigt skulle den moderniseras och förenklas.

- Produktionen av hemsidan gick alldeles utmärkt. Omgående började Smelink, under diskussioner med Tina på Swed-Asia Travels, bygga upp en helt ny hemsida med viss utgång från den gamla. Smelink erbjöd utbildning per telefon och förstod snabbt vikten av att hemsidan snarast kom igång då konkurrensen om kunder på resemarknaden är stenhård.

Den nya hemsidan är Swed-Asia Travels absoluta spjutspets när det gäller att snabbt fånga människors intresse och drömmar för skräddarsydda resor som skall förverkligas. Hemsidan är Swed-Asia Travels ansikte mot omvärlden som inte bara blivande resenärer besöker, utan även där konkurrenter, ambassader, utländska företag och andra visar intresse.

Enkel att uppdatera och uppskattad av kunder

- Att själva uppdatera hemsidan har gått alldeles utmärkt. Vi lägger in egna foton, nyheter, resenärers berättelser och ändrar med enkla handgrepp i texter. Dessutom har bemötandet från Smelink alltid varit professionellt och lättsamt. Alla frågeställningar vi haft har besvarats utan stressade moment.

Att själva uppdatera hemsidan har gått alldeles utmärkt.

Swed-Asia Travels nya hemsida har rönt en stor uppskattning. Den har av besökare beskrivits som enkel att hitta i, överskådlig och vacker. Kunderna tycker också att den har bra bildval, informativ text som är lätt att klicka på och att det går smidigt att finna spännande resmål.

/ Tina och Kjell, Swed-Asia Travels

Vill du också skaffa hemsida hos oss?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig: