Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

2017-08-16

Technical Support Specialist

Vill du arbeta med digital utveckling på ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas?

Vi är ett företag som arbetar med webblösningar och digital utveckling för våra kunder. Vi har funnits på marknaden sedan 1997 och för en tid sedan påbörjade vi en ny spännande resa. Detta har lett oss in i en stark tillväxtfas och vi har därför behov av att anställa ett flertal kompetenta och kreativa medarbetare i både Växjö och Stockholm. Nu behöver vi förstärka vårt tekniska supportteam med en Technical Support Specialist. Denna roll kan vara baserad antingen i Växjö eller i Stockholm.

Som Technical Support Specialist hos oss kommer du att skapa en långsiktig relation med våra kunder genom att agera som teknisk support för dessa. Våra kunder är både små och stora företag i Sverige. Du blir en del av vårt produktionsteam och du rapporterar till vår tekniska chef. Du samarbetar också med professionella och ambitiösa kollegor inom marknadsföring och försäljning.

Din bakgrund:

  • För att lyckas och trivas med rollen bör du ha minst två års erfarenhet av att arbeta med teknisk support
  • Kunskaper inom HTML/CSS är mycket meriterande
  • Erfarenhet av support via telefon/mail/chat:
    - Frågor rörande domäner
    - E-post
    - Webblösningar, framför allt Wordpress.
  • Som person är du driven, ambitiös och självständig. Du har god analytisk förmåga, är självklart tekniskt intresserad men förstår även vikten av kunderna och deras behov.

Vad vi erbjuder:

Det här är en fantastisk möjlighet att få arbeta med ett starkt växande företag i förändringsfas. Samtidigt kan vi erbjuda tryggheten med starka och långsiktiga ägare. Vi letar efter dig som vill göra skillnad och som är villig att göra det lilla extra för att nå dit.

Om du vill arbeta med digital transformation och e-handel i nära relation med våra kunder, vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Kontakta vår VD Anisa Turcinovic, jobb@smelink.se

Sista ansökningsdag är 2017-09-30. Urval sker löpande och därför tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.