Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Vezzel AB

Koncernen som har fyra hemsidor från Smelink.

Vezzel AB i det Småländska Alvesta är moderbolaget i en koncern verksamt inom kabelskydd med fokus på nytänkande genom innovation & miljöriktiga produkter. Inom koncern har man idag fyra olika hemsidor via Smelink. I den värld vi lever i idag är elektricitet en lyx som mer eller mindre utgör en större del av vardagen. Vezzels system används till att leda och skydda kablar i och ovan mark och säljs via ledande elgrossister och partners i länder på den nordiska, europeiska och internationella marknaden, berättar VD Claes Eakson.

- Smelink var för oss ett bra alternativ då de kan förmedla och tillhandahålla den information och produktkapacitet vi var ute efter. Vi får den support och kunnandet vi behöver för att bedriva vår verksamhet. Vi bedriver en koncern med fyra bolag, för oss är varje hemsida det första intrycket som våra kunder möter och då måste vi återspegla vilka vi är, vad vi kan och vad vi gör, så att våra kunder känner trygghet i att beställa ifrån oss!

Smelink kan förmedla och tillhandahålla den information och produktkapacitet vi är ute efter.

- Eftersom vi valt att ha all tillgänglig information på våra hemsidor och möjligheten för våra kunder att se produkter och beställa via hemsidan så är den a & o i vår verksamhet, utan hemsidorna skulle vi inte kommit dit vi är idag!

Claes Eakson, Vezzel AB

Vill du också köpa hemsida hos oss?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig: