Smelink byter namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

23 november 2016

Så funkar Smelinks API mot Vitecs mäklarsystem och Wordpress

Sara Gröndahl - Webbdesigner på Smelink.se Sara Gröndahl
Webbdesigner

Är du mäklare? Vi har byggt flera hemsidor till mäklarbyråer med API-koppling till Vitecs mäklarsystem. Läs om hur vi har skapat hemsidor med smarta lösningar för både mäklarna och deras kunder.

Wordpress och Vitec för mäklare

Vitec har ett väldigt populärt system där mäklare kan hantera objekt, visningar, mäklare m.m. Efter att vi fått förfrågningar från kunder som vill presentera information från Vitec på sin hemsida, utvecklade vi en API-koppling som hämtar informationen ur detta system automatiskt.

Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat en framgångsrik process som innebär att vi nu också kan utveckla kopplingar till andra mäklarsystem, t.ex. Mspecs.

Mer tid över till försäljning

Så fort du som mäklare lägger till ett nytt objekt till försäljning eller ändrar något annat i Vitec, uppdaterar vi informationen automatiskt. Det gör att du inte behöver lägga upp informationen på flera ställen, vilket frigör tid som du istället kan lägga på försäljning och kontakt med dina kunder.

Du kan presentera ditt objekt så att de delar som intresserar dina kunder mest syns tydligt, t.ex. bilder, beskrivning, dokument och filer. Kontaktinformationen till ansvarig mäklare syns intill objektinformationen tillsammans med en intresseanmälan. Eftersom det är så enkelt att anmäla intresse för ett objekt, kan du få fler intressenter på dina visningar.

Åkessons objektsida

Åkesson Mäklarbyrås objektsidor visas stora bilder tillsammans med tydlig information om objektet och hur kunden anmäler intresse för objektet. Allt detta hämtas automatiskt från Vitec.

Fler och nöjdare kunder

Hemsidorna med Vitec-kopplingen vi har byggt till dessa mäklare är byggda i Wordpress. Objekten presenteras direkt på hemsidan med samma design som övrig information. Resultatet är att kunden ser bara en enhetlig, proffsig hemsida som utstrålar precis det som din mäklarbyrå vill förmedla.

Alla objekt som är till salu visas i en lista. Vill besökaren hitta en viss typ av objekt kan hon i objektlistan filtrera fram t.ex. bara villor, bostadsrätter eller kommersiella fastigheter.

Fine Real Estates objektlista med filtrering

I Fine Real Estates objektlista kan kunden filtrera efter land, objekttyp, pris, område och antal rum för att hitta precis det objekt hon är intresserad av.

När kunden hittat ett objekt som intresserar henne kan hon klicka sig vidare in på objektsidan för att läsa mer. Bilder kan visas stort på objektsidan och eftersom all information lagras och optimeras hos oss på Smelink, laddar sidan ändå fort. Att sidan laddar fort är nödvändigt för att inte tappa kunden idag, när alla är vana vid att inte behöva vänta när de surfar.

Snabba sidladdningar gör också att din hemsida lättare blir sökbar på Google och andra sökmotorer. Genom att synas på Google kan du nå ännu fler potentiella kunder.

Tryggt och säkert

Wordpress är en populär och välkänd plattform som används på miljontals hemsidor över hela världen. Eftersom vem som helst kan utveckla tjänster till Wordpress, är utvecklingsmöjligheterna för din hemsida obegränsade. Wordpress arbetar hela tiden tillsammans med proffs på internetsäkerhet, för att plattformen ska vara säker.

Wordpress ligger sedan installerat på Smelinks servrar. Eftersom du får egna servrar till din hemsida hos oss på Smelink, påverkas du inte av andra hemsidor. Även informationen från Vitec hämtas ner till en av dessa servrar, vilket gör att hemsidan kan visas oberoende av om Vitec har en driftstörning. Denna kombinationen av anpassade servrar, gör att din hemsida blir så snabb och säker som möjligt.

Vill du ha en modern hemsida kopplad till ditt mäklarsystem?

Ring oss på 0470-70 36 80 eller fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss:

Ny hemsida?

Öka din försäljning och få fler kunder. Låt oss skapa din nya hemsida.

Läs mer

Vill du hamna högre på Google?

Få fler och bättre besökare. Vi sökmotoroptimerar din hemsida.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Lämna följande fält tomt.