Smelink byter namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

2017-07-05

Vi söker Web Designer

Smelink levererar hemsidor och e-handelslösningar till kunder över hela landet och vi är en av Sveriges äldsta webbyråer. Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och i syfte att hjälpa våra många kunder att nå ännu högre höjder söker vi nu en Web Designer UI/UX. Du kommer ingå i ett engagerat och kompetent team som arbetar i trevliga lokaler centralt i Växjö.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren Web Designer till vårt kreativa och engagerade team i Växjö. Du kommer i första hand arbeta nära våra projektledare för att finna rätt lösningar för våra kunder. Med din känsla för grafisk design och utformning hjälper du våra kunder att utveckla sina hemsidor till nya nivåer.

Hos oss på Smelink är ingen arbetsdag den andra lik, vi rör oss snabbt i en föränderlig bransch och nyckeln till vår framgång är att arbeta öppet, prestigelöst och med sann glädje av att dela med sig av sina kunskaper och samtidigt ta del av andras erfarenhet. Vi trivs på jobbet och ser fram emot att välkomna ännu en engagerad kollega till gänget!

Din profil

Du är van användare inom HTML5 och CSS3 samt är välbekant med Adobe-paketet, särskilt Photoshop. Har du arbetat i Wordpress eller liknande Open Source-plattformar är det starkt meriterande, likaså är kunskaper i Javascript och PHP är önskvärt.

Vi tror att rätt person har ett par års kvalificerad erfarenhet från jobb som Web Mesigner eller Webmaster. Tjänsten är på heltid med placering i Växjö.

Ansökan

Vi samarbetar med Inpeople i denna rekrytering och ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag 2017-09-30. Observera att urval sker löpande under ansökningstiden.