Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Wilderness Life

Wilderness Life in Arvidsajur arrangerar naturaktiviteter som fiske, bushcraft & survival, guidningar och mycket annat i Europas sista orörda vildmark – Lappland.

De erbjuder en helhetslösning med aktiviteter samt mat & logi i sin vildmarkslodge och stugor och deras kunder kommer primärt från Europa.

Grundaren av Wildeness Life, Thomas Turpeinen, berättar att när de letade hemsidesleverantör skickade de offertförfrågningar till flera olika leverantörer. Dessa skar de snabbt ner till 4-5 webbyråer som de närmare presenterade hemsidans mål för. Slutligen var det Smelink som blev deras val, mycket tack vare deras enkla uppdateringsverktyget och lyhörda personal.

Hemsidan är vårt absolut viktigaste marknadsföringsredskap.

- Då vi vänder oss till utländska turister är hemsidan vårt absolut viktigaste marknadsföringsredskap. Vi lade stor vikt på en funktionell hemsida där känslan, i vårt fall vildmarkskänslan, var mycket viktig. Efter alla samtal kände vi till sist att Smelink var det rätta valet för oss. Vi hade då ytterligare ingående samtal om våra önskemål och fick tillgång till Smelinks uppdateringsverktyg. Vi har väldigt mycket text och bilder så detta verktyg fungerade utmärkt för oss.

Nöjda med produktion, kommunikation och resultat

- När vi fick prata med den designer som skulle skapa vår hemsida märktes det att vår hemsidesrådgivare verkligen hade tagit sig tiden och lyckats förmedla vårt budskap till designern som redan hade en mycket bra idé om vad vi önskade. När produktionen väl gått igång och första draften av sidan skapats var det kärlek vid första ögonkastet. Hos en kärlek finns det dock oftast vissa skarpa hörn och kanter som ska slipas bort och det har Smelink verkligen hjälpt oss med.

Thomas Turpeinen på Wilderness Life berättar att de nu har en hemsida som de är riktigt stolta över och som dessutom förmedlar både det budskap och den känslan de önskade.

- Trots att sidan är ny har vi redan fått mycket positiv feedback vilket bekräftar att vi gjorde det rätta valet att anlita Smelink. En stor eloge till Smelink som vi varmt kan rekommendera för andra företag som ska bygga ett nytt hem på nätet. Det jag framför allt vill lyfta fram hos dem är deras lyhördhet och vilja att hjälpa kunden. Vi har nu själva börjat uppdatera vår sida via deras verktyg och det är tacksamt för mig som inte är en ”IT-nörd” att det är så smidigt och enkelt.

Thomas Turpeinen, Wilderness Life in Arvidsjaur

Vill du också skaffa hemsida hos oss?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig: