Smelink har bytt namn till Ready Digital. Gå till vår nya hemsida. Läs mer.

Jag är intresserad av:

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig:

Eller ring oss:
0470 - 70 36 80

Välj en kategori:

Välkommen till Smelink tipsar

Under våra nästan 20 år i branschen har vi fått mängder av frågor från våra kunder. Hur lägger jag in film på min hemsida? Hur säljer jag mer i min webshop? Hur skriver jag bra texter för webben? Ingen fråga är för stor eller för liten för Smelink tipsar. Här får du veckovis handfasta tips som hjälper dig på webben.

Det här ska bli spännande. Redan när Smelink startade, 1997, var ju vårt mål att informera småföretagare om nyttan med att marknadsföra sig via nätet. Med Smelink tipsar tar vi oss på så vis nu tillbaks till våra rötter. Vi vill vara den självklara platsen att besöka för tips som tar din webbnärvaro till nästa nivå.

Enkla och konkreta tips

Vår målsättning med Smelink tipsar är att du snabbt ska kunna lära dig enkla knep som tar din webbplats framåt. Oavsett om du vill öka försäljningen i din webshop eller förtydliga upplägget på din hemsida kommer det alltid finnas relevanta artiklar för dig att läsa.

Ny artikel varje vecka

Varje vecka släpper vi en ny artikel på Smelink tipsar. För att du enkelt ska hitta vad du är ute efter sorteras artiklarna i olika kategorier - till en början Webshop, Sökmotoroptimering, Texter, Bilder & video samt Sociala medier.

Har du önskemål på nya artiklar du du vill att vi ska skriva, skicka oss ett mail!

Vem är det som skriver?

Jag som kommer skriva de flesta artiklarna på Smelink tipsar heter Simon Östemar. Jag har jobbat på Smelink sedan 2007, både som säljare, i kundsupporten, som designer och numera som webmaster. Jag utbildade mig inom webbkommunikation i Australien och brinner för digital marknadsföring. Dessutom älskar jag foto och grundade 2009 Fototävling.nu som blev en riktigt stor fototävling online (vi får se om den sätter igång snart igen!).

Tack vare mina olika erfarenheter kommer artiklarna i Smelink tipsar beröra allt från hur du gör din hemsida mer säljande eller erbjuder bättre kundservice, till hur du på bästa sätt designar din startsida eller jobbar med bilder på hemsidan. Självklart blir det också artiklar som lär dig om sökmotoroptimering, hur du bör jobba med din webshop och varför du egentligen ska synas på Facebook.

Vi börjar med något för alla

Vid lansering släpper vi hela sex artiklar för att du garanterat ska hitta något du har nytta av. Här är de första artiklarna:

Hoppas att du kommer gilla Smelink tipsar och att artiklarna ger dig något konkret att jobba med för att förbättra resultaten från din hemsida eller webshop. Jag tar gärna emot dina synpunkter via mail på smelinktipsar@smelink.se.

Önskemål på nya artiklar du vill att vi ska skriva eller andra funderingar? Lämna en kommentar här nedanför.

Av Simon Östemar den 6 mars, 2014

Simon är webmaster på Smelink.se och brinner för digital marknadsföring, foto och långa resor.

Maila | Ring 0470-70 36 79

Simon Östemar

Intresserad av en hemsida eller webshop?

Lämna dina uppgifter så ringer vi dig och går igenom dina behov:

Starta webshop?

Sälj dina produkter online genom e-handel. Snabbt, enkelt och säkert.

Läs mer

Ny hemsida?

Öka din försäljning och få fler kunder. Låt oss skapa din nya hemsida.

Läs mer

Vill du hamna högre på Google?

Få fler och bättre besökare. Vi sökmotoroptimerar din hemsida.

Läs mer

Numera bloggar vi på
Ready Digital

Lämna följande fält tomt.